Wake Me Up When September End's ♥
Welcome.
|Entries| |Profile| |Home| |Follow|
Here comes the rain again. Falling from the stars. Drenched in my pain again. Becoming who we are. As my memory rests. But never forgets what I lost. Wake me up when September ends.

Tagboard.

Exit
Facebook | Twitter

Re-edited by :
Iffah or IffaHana

Credit.
Skin made by Izzat Azhar. The image is from wehearit.com. This skin is 100% protected. Don't Copying, Bashing, Stealing or Ripping my code. Beware !

My Heroes
Saturday, 30 November 2013, 30.11.13, Comment [0]
Hello Assalamualaikum readers!! Ok cuti sekolah tahun ni pun 'are-not-so-cool' lol! Bosan gila weh weh weh. Hari-hari tengok tv, main online games, makan, tidur like ya Allah aktiviti harianku....... Takpe baru bulan November. Bulan Disember kita dok tau lagi ye dokkkk? Semalam patutnya dapat tiket mlm 2013, tapi abah kata,

"baby, tak dapatlah orang ramai, minggu depan abah dapatkan untuk baby eh?" 

ABAH WHY ARE YOU BEING SO SWEET I LOVE YOU ABAH eceh. Eh korang jangan gelakkan saya ehhh memang panggilan kat rumah 'baby' (sampai sekarang) dulu saya rasa malu jugak tapi sekarang dah tak dah. Sebab saya rasa macam sweet je nama baby. Macam manja gitu. Sememangnya saya kat rumah manja orangnya HAHAHA. Haritu abah saya en cakap kat kawan dia, 

"haaa nilah baby saya" 

SWEET KAN??? Saya pun rasa abah kita sangat sweet love love love. Tulah abah saya dia tegas tapi sangat sporting dan kadang-kadang like alolololo so sweet laik cekelak! Dialah salah satu hero saya selain brothers dan Nadzri.

Sebenarnya takdelah cerita penting mana pun hohoho. Nak tunjuk gambar tapi gambarnya dalam kereta tapi keretanya takde. Haa paham? Takpe.



Haaaaa ni kita time kecil. Comel kan macam korang semua :) Saya ada cerita time kecil-kecil. Kalo hangpa semua nak tau, tunggu next post naaaaa!



Till then, bye! x



Older Post »