Wake Me Up When September End's ♥
Welcome.
|Entries| |Profile| |Home| |Follow|
Here comes the rain again. Falling from the stars. Drenched in my pain again. Becoming who we are. As my memory rests. But never forgets what I lost. Wake me up when September ends.

Tagboard.

Exit
Facebook | Twitter

Re-edited by :
Iffah or IffaHana

Credit.
Skin made by Izzat Azhar. The image is from wehearit.com. This skin is 100% protected. Don't Copying, Bashing, Stealing or Ripping my code. Beware !

We Are Bajet
Friday, 7 December 2012, 7.12.12, Comment [0]


Hello Assalamualaikum readers! This year school holidays are not so cool! Bosannya ya Allah hm hanya Tuhan sajaaaa yang tahu. Actually today my father wanna took me and Khalis to Genting ok I was really happy really excited love love love <3 Lol hahah what am I talking about...... But suddenly my LOVELY sister wanted to join us. Ye memanglah tak salah kalau nak ikut. Yang salahnya, dia tu tengah ada class. Nak tunggu habis class? Hahaha 20 haribulan lah jawabnya. Ahhh Im bored ahhh please help me ahhhh anybody? Hm cukuplah sampai sini introduction dia hahahahahah ok-not-so-funny-try-again. Haaa last three weeks, I ada 'hang out' dengan girlfirends I. Cewwah pakai ' I ' sekarang ish macam bajet je. O-k-o-k. We had a fun time together there. There? There tu kat mana? Ayoyo lupa mau bilang hm apa kata "lu pikir lah sendirik" You know what? I miss them. Really really really miss them hahah ni kalau buat essay ni dah salah dah ni. Hm about two years duhhh tak jumpa diorang. Ok BOHONG! Actually jarang jumpa. Dalam setahun, boleh dibilang dengan jari bila buat event macam ni. Haaa tengok punya payah. Sepatutnya ramai lagi ni. Wawa lah yang paling excited pergh beria-ria wa cakap sama lu. Sekali dia yang tak dapat pergi. Eiii~






 Till then, bye x













« Newer PostsOlder Post »