Wake Me Up When September End's ♥
Welcome.
|Entries| |Profile| |Home| |Follow|
Here comes the rain again. Falling from the stars. Drenched in my pain again. Becoming who we are. As my memory rests. But never forgets what I lost. Wake me up when September ends.

Tagboard.

Exit
Facebook | Twitter

Re-edited by :
Iffah or IffaHana

Credit.
Skin made by Izzat Azhar. The image is from wehearit.com. This skin is 100% protected. Don't Copying, Bashing, Stealing or Ripping my code. Beware !

Welcome back!
Thursday, 21 November 2013, 21.11.13, Comment [0]
Assalamualaikum! Hello readers! Wahhh dah lama tak bukak blog kesayangan ni... Rindu sangat sangat sangat sangat sangat Dah nak dekat setahun jugak eh tak update.

11 bulan daku pergi tanpa khabar berita, kini daku datang!

Ewah! Hahah maklumlah Emkay suka bersastera :D bukan apa, cuma malas + sibuk study untuk PMR (saya masih muda ok) tu yang tak sempat nak update tu. Tengok! Profile pun tak ubah lagi. "will be facing PMR next year" konon, padahal PMR 2013 dah pun tamat. Tapi kan tadi Emkay kemas-kemas bersihkan blog, Emkay baca 2 post tahun lepas yang Emkay update. Pergh! Memalukannya! Sangat amat sangat terlalu paling sungguh! Dah lah  english broken hadoi..... Kalau awak-awak semua baca, jangan gelak tau. Biasalah budak baru up heheheheh.

Dah tu kenapa taknak delete aje? Alahai perempuan ni....

Eh eh? Suka hati kiter lah. Awak risau apa? Emkay taknak buang sebab biarlah jadi kenangan 2012 :) Okaylah kalau ada cerita best (tak best pun cerita emkay, saje nak sedapkan hati. Korang baca je lah tau!) Emkay update. Plan untuk harini, abah nak bawak Emkay sekeluarga bercuti kat Melaka yeay! Tapi yang sedihnya malam ni tak dapatlah tengok MAHARAJA LAWAK MEGA 2013 :( Haaa korang sokong sape? Comment okay? (ceh macam ada readers je) Emkay forever SEPAHTU x









Till then, bye x
« Newer PostsOlder Post »